Welkom!

Welkom, ik ben Ina ter Avest, cultuur- en godsdienstpsycholoog, docent, onderzoeker en consultant Zelf Kennis Methode (ZKM) en psychodramatherapeut.

Ben je te druk in je hoofd of zit je niet lekker in je vel? Dan help ik je graag verder. In mijn praktijk ‘Z-in-gesprek’ (praktijk voor (Zelf-)onderzoek, onderwijs en coaching/consultancy) kun je bij mij terecht voor individuele en groeps-begeleiding.

Hoe zet ik me in voor jou?

Je wordt begeleid bij het onderzoeken van je levensvragen, of bij het onder ogen zien van een (dreigende) burn-out
De Zelf Kennis Methode en Psychodrama-technieken zijn daarin behulpzaam
Oude en nieuwe verhalen geven je een andere kijk op je leven
Op deze site zijn ook publicaties over mijn onderzoeksactiviteiten vinden.

1 thought on “Welkom!”

Comments are closed.